Orvost Keresek logo

Orvost
keresek

Ki gyógyít meg?
Tiéd a választás, miénk a választék!

Dr. Martyin Tibor

Dr. Martyin Tibor

allergológus és klinikai immunológus, belgyógyász, diabetológus

Specialitás
  • Belgyógyászat
  • Diabetológia
  • Infektológia
  • Hepatológia
  • Allergológia
  • Klinikai immunológia
Az orvos csak telefonon fogad bejelentkezést +36 70 340 9417

1990-ben a Szegedi Orvostudományi Egyetem elvégzése után Gyulán a Békés Megyei Képviselőtestület Pándy Kálmán Kórházának I. Belgyógyászati osztályán kezdtem dolgozni. Itt sajátítottam el a klasszikus értelemben vett belgyógyászat művelését, melyből 1995-ben szakvizsgát szereztem. 1996 óta ugyanezen kórház Infektológiai (Hepatológia és Immunológia) osztályán dolgozom. 1998-ban infektológiából, 2000-ben allergológia és klinikai immunológiából szakvizsgáztam. 2015-ben diabetológiából minősítő vizsgát tettem. 1998-ban adjunktusnak, 2002-ben főorvosnak, 2020-ban osztályvezető főorvosnak neveztek ki.

1990-ben a Szegedi Orvostudományi Egyetem elvégzése után Gyulán a Békés Megyei Képviselőtestület Pándy Kálmán Kórházának I. Belgyógyászati osztályán kezdtem dolgozni. Itt sajátítottam el a klasszikus értelemben vett belgyógyászat művelését, melyből 1995-ben szakvizsgát szereztem. 1996 óta ugyanezen kórház Infektológiai (Hepatológia és Immunológia) osztályán dolgozom. 1998-ban infektológiából, 2000-ben allergológia és klinikai immunológiából szakvizsgáztam. 2001 óta itt működik az immunológiai szakrendelés és a megye egyetlen immunológiai fekvőbeteg részlege, ezek létrehozásában, folyamatos fejlesztésében jelentős szerepet vállaltam. 2015-ben diabetológiából minősítő vizsgát tettem. 1998-ban adjunktusnak, 2002-ben főorvosnak, 2020-ban osztályvezető főorvosnak neveztek ki. 2004 és 2008 között Gyulán az Egészségügyi Főiskolán diplomás ápoló hallgatóknak belgyógyászatot oktattam. Kezdettől fogva rendszeresen részt veszek az egyetemi hallgatók és szakorvos jelöltek gyakorlati képzésében. Szakmámat a belgyógyászat, a diabetológia, az infektológia, az allergológia és a klinikai immunológia teljes spektrumában művelem. Különös kihívásnak tekintem a diagnosztikus és terápiás szempontból nehéz betegségeket, valamint azokat a határterületi eseteket, melyeket egyik szakma sem érez igazán magáénak. Ugyancsak kihívás az utóbbi évtizedekben rohamos mértékben növekvő allergiás, autoimmun és szokatlan megjelenésű fertőző betegségek diagnosztizálása, kezelése és megelőzése. Természetesen nagy hangsúlyt fektetek a szokványos belgyógyászati betegségek gyógyítására és gondozására is. Osztályunkon számos klinikai vizsgálatban vettem részt mint vizsgálatvezető és alvizsgáló egyaránt. Ezek főként az infektológia, hepatológia és immunológia tárgykörében folytak. Három évtizedes klinikai kutató, oktató és gyógyító munka áll mögöttem, melynek eredményeit számos hazai és külföldi szaklapban megjelent közleményben foglaltam össze, valamint számtalan szakmai előadás reprezentálja. Rendszeres továbbképzések révén igyekszem az orvostudomány legújabb eredményeit a mindennapi orvosi gyakorlatban alkalmazni. Törekszem más társszakmákkal történő széleskörű együttműködésre is. Tagja vagyok a Magyar Mikrobiológiai és Infektológiai Társaságnak, a Magyar Immunológiai Társaságnak, a Magyar Klinikai Immunológiai és Allergológiai Társaságnak, a Magyar Gasztroenterológiai Társaságnak, a Magyar Májkutatási Társaságnak, a Magyar Diabetes Társaságnak, a Magyar Reproduktív Immunológiai Társaságnak, a Magyar Reumatológusok Egyesületének, a Magyar Belgyógyász Társaságnak.

Népszerű orvosok

72 órás Holter EKG - Széll Kálmán tér

 

AB medical Nyirokmasszázs

 

AB Medical Infratrainer

Infratrainer

AB Medical Kismama masszázs

kismama masszázs

AB Medical Natúr Kozmetika

Natúr kozmetika

ÁB Medical Laborvizsgálatok

labordiagnosztika

Első Füredi Magánklinika

Az Első Füredi Magánklinika megálmodásakor a célunk egy olyan magán egészségügyi intézmény létrehozása volt, ami túlmutat a hagyományos beteg-orvos kapcsolaton.

Szakorvosaink mellett gyógytornász és dietetikus gondoskodik arról, hogy a hozzánk ellátogató ügyfelek teljes körű képet kapjanak állapotukról, a szakmai tanácsok alapján változtassanak életmódjukon, egészségi állapotukon, hogy az orvosi kezeléseket különböző alternatív terápiákkal egészítsék ki és tegyék hatékonyabbá.

Moszkva Tér Medical Center

Emlékszik még azokra az időkre, amikor a kedves orvosokat nemcsak a tudásuk miatt szerettük, hanem azért is, mert tudtuk, hogy tényleg fontosak vagyunk számukra? A Moszkva tér Medical Centerben pontosan ezt az érzést tapasztalhatja!  Pácienseink biztosak lehetnek abban, hogy lelkiismeretes és szakértő orvosok gondoskodnak az egészségükről, a jóllétükről és persze arról, hogy a vizsgálatok, a konzultációk valóban betegbarát hangulatban teljenek.

Budai Allergiaközpont

2004-es alapításunkkor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy felépítjük Magyarország Allergiaközpontját, ahol Ön egy helyen választ kaphat minden allergiával kapcsolatos kérdésére. Ma már a Budai Allergiaközpont az immunterápia egyik hazai szakmai központja, számos egyedi allergénvizsgálat és allergiaszűrés végezhető el nálunk.