Orvost Keresek logo

Orvost
keresek

Ki gyógyít meg?
Tiéd a választás, miénk a választék!

Dr. Tőke Judit VITALEA Egészségügyi Központ

Dr. Tőke Judit

belgyógyász, endokrinológus

előjegyzéshez kattintson a kiválasztott időpontra!
A héten már nincs szabad időpont 2021. június 21. - 2021. június 27.

2001-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán.
2004-ig a Szent Imre Kórház IV. sz. Belgyógyászati osztályán voltam rezidens orvos, 2004-től a Semmelweis Egyetem II. sz. Belgyógyászati Klinika PhD Hallgatója lettem a Klinika Molekuláris Biológiai Laboratóriumában.
Kutatásaink témája a kalciumérzékelés vizsgálata volt egészséges és kóros állapotokban.
2009-ben PhD fokozatot szereztem.
2009 óta a Semmelweis Egyetemen dolgozom.
2011-ben belgyógyászat, 2017-ben endokrinológia szakvizsgát tettem.
2012-ben egyetemi tanársegéd, 2018-ban egyetemi adjunktus lettem.
2020. július 1-től a Belgyógyászati és Onkológiai Klinikán dolgozom.

Népszerű orvosok

72 órás Holter EKG - Széll Kálmán tér

 

AB medical Nyirokmasszázs

 

AB Medical Infratrainer

Infratrainer

AB Medical Kismama masszázs

kismama masszázs

AB Medical Natúr Kozmetika

Natúr kozmetika

ÁB Medical Laborvizsgálatok

labordiagnosztika

Életmód Orvosi Központ

Az életmód orvoslás a bizonyítékokon alapuló orvostudomány egyik legújabb területe, ami - a betegségek alap kiváltó okait megcélozva - átfogó életmódváltást (köztük táplálkozás, fizikai aktivitás, stressz-menedzsment, szociális támogatás és környezeti hatások befolyásolása) használ a krónikus betegségek gyógyításában, megelőzésében, progresszió lassításában

Neurológiai Központ

A Prima Medica Egészségközpontok legújabb tagja a Neurológiai Központ 2019 szeptemberében megnyitotta kapuit Budapesten, az I. kerület szívében. Eddig a Fájdalomközpont kötelékén belül elérhetőek voltak bizonyos neurológiai vizsgálatok, a továbbiakban a szakma elismert orvosai mostantól a Neurológiai Központban, még professzionálisabb környezetben, bővített szolgáltatási palettával várják régi és új pácienseiket.

A neurológia, magyarul az ideggyógyászat a központi és perifériás idegrendszer szerkezeti és funkcionális megbetegedéseivel foglalkozó orvosi szakma. A központi idegrendszer az agy és gerincvelő, a perifériás pedig a testet behálózó, környéki, érző, mozgató és vegetatív idegpályák összessége ellenőrzi és irányítja.

A leggyakoribb panaszok közé a fej- és derékfájás, illetve egyéb fájdalomszindrómák, mint szédülés, zsibbadások, gyengeségérzet, látászavarok, eszméletvesztések, emlékezet- és gondolkodászavarok tartoznak.

A neurológus szakorvos feladata az idegrendszer működésében bekövetkező zavarok kivizsgálása, diagnosztikája és sok esetben a kezelése is.

Fontos, hogy az idegrendszer károsodása gyakran nem önálló betegség, hanem más szervrendszerek károsodásának szövődményeként jelenik meg. Az idegrendszer betegségei jellegzetes testi vagy lelki panaszokat okozhatnak.

Neurológus szakorvost ajánlott felkeresni különböző fájdalmak – mint fejfájás, végtagok zsibbadása, vagy szédülés, egyensúlyzavar, izomgyengeség, bizonytalan járás, eszméletvesztés, remegés, feledékenység.

Fül-Orr-Gége Központ

Magán Fül-orr-gége Központban Budapest központjában megoldást adunk Önnek minden fül-orr-gégészeti problémájára. Annak érdekében, hogy Ön minél gyorsabban és eredményesebben gyógyulhasson, magasan képzett, gyakorlott orr-fül-gégész szakorvosi csapatunk munkáját egyedülálló technikai felszereltségű rendelőnk segíti.