Orvost Keresek logo

Orvost
keresek

Ki gyógyít meg?
Tiéd a választás, miénk a választék!

Dr. Voloncs Bernadett VITALEA Egészségügyi Központ

Dr. Voloncs Bernadett

belgyógyász, kardiológus

előjegyzéshez kattintson a kiválasztott időpontra!
A héten már nincs szabad időpont 2021. szeptember 20. - 2021. szeptember 26.

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán 1999-ben szereztem diplomát, 2005-ben belgyógyász, 2008-ban pedig kardiológai szakvizsgát tettem. 2017-ben felnőtt transztorakális echokardiográfiából licencvizsgát tettem. Szakmai gyakorlatom a Pittsburgh-i Egyetemen, a németországi Isaar-ban, és Münchenben a Deutsches Herzzentrumban szereztem.
A Magyar Kardiológusok Társaságának, a European Society of Cardiology-nak, és a European Society of Echocardiography-nak is tagja vagyok.

Non-invazív (műtéti feltárás nélküli) kardiológiai vizsgálatokat végzek, ritmuszavarok, mellkasi fájdalom, nehézlégzés, billentyűbetegségek, magasvérnyomás kivizsgálása és kezelése tartozik a fő tevékenységeim közé. Kiemelt hangsúlyt fordítok a megelőzésre, a rizikóállapot felmérésére, szűrővizsgálatok végzésére.

Kórházi munkám során részt veszek az intenzív osztályos ellátást igénylő súlyos szívbetegek ellátásában és az akut szívinfarktusos betegek kezelésében is. Érdeklődési területemhez tartoznak a szívultrahang-vizsgálatok (terheléses és nyelőcsövön keresztül végzett ú.n. transoesophagealis vizsgálatok), amely témában hazai és külföldi kongresszuson is tartottam már előadást.

Népszerű orvosok

72 órás Holter EKG - Széll Kálmán tér

 

AB medical Nyirokmasszázs

 

AB Medical Infratrainer

Infratrainer

AB Medical Kismama masszázs

kismama masszázs

AB Medical Natúr Kozmetika

Natúr kozmetika

ÁB Medical Laborvizsgálatok

labordiagnosztika

Anyajegyszűrő Központ

Az Anyajegyszűrő Központ célja, hogy a legmagasabb technológi segítségével, szakorvosi vizsgálat során nyomonkövethető teljes testtérképes anyajegyszűrést tudjunk nyújtani a hozzánk forduló pácienseknek. Az új eljárásnak köszönhetően a jövőben könnyebben észrevehető egyes anyajegyek eltérései és újak megjelenése.

Tüdőközpont

A Budapesti Tüdőközpontot a Budai Allergiaközpont alapjain indítottuk el 2010-ben azzal a céllal, hogy fővárosunkban létrehozzuk a tüdőgyógyászat magán járóbeteg szakmai központját, segítsük a tüdőbetegségek hatékony és gyors kezelését, betegek gyógyulását.

ÁB Medical

ÁB Medical rendelő Pécs