Orvost Keresek logo

Orvost
keresek

Ki gyógyít meg?
Tiéd a választás, miénk a választék!

Dr. Voloncs Bernadett VITALEA Egészségügyi Központ

Dr. Voloncs Bernadett

belgyógyász, kardiológus

Kérjük válasszon szolgáltatást!
előjegyzéshez kattintson a kiválasztott időpontra!
A héten már nincs szabad időpont 2022. szeptember 26. - 2022. október 02.

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán 1999-ben szereztem diplomát, 2005-ben belgyógyász, 2008-ban pedig kardiológai szakvizsgát tettem. 2017-ben felnőtt transztorakális echokardiográfiából licencvizsgát tettem. Szakmai gyakorlatom a Pittsburgh-i Egyetemen, a németországi Isaar-ban, és Münchenben a Deutsches Herzzentrumban szereztem.
A Magyar Kardiológusok Társaságának, a European Society of Cardiology-nak, és a European Society of Echocardiography-nak is tagja vagyok.

Non-invazív (műtéti feltárás nélküli) kardiológiai vizsgálatokat végzek, ritmuszavarok, mellkasi fájdalom, nehézlégzés, billentyűbetegségek, magasvérnyomás kivizsgálása és kezelése tartozik a fő tevékenységeim közé. Kiemelt hangsúlyt fordítok a megelőzésre, a rizikóállapot felmérésére, szűrővizsgálatok végzésére.

Kórházi munkám során részt veszek az intenzív osztályos ellátást igénylő súlyos szívbetegek ellátásában és az akut szívinfarktusos betegek kezelésében is. Érdeklődési területemhez tartoznak a szívultrahang-vizsgálatok (terheléses és nyelőcsövön keresztül végzett ú.n. transoesophagealis vizsgálatok), amely témában hazai és külföldi kongresszuson is tartottam már előadást.

Népszerű orvosok

72 órás Holter EKG - Széll Kálmán tér

 

AB medical Nyirokmasszázs

 

AB Medical Infratrainer

Infratrainer

AB Medical Kismama masszázs

kismama masszázs

AB Medical Natúr Kozmetika

Natúr kozmetika

ÁB Medical Laborvizsgálatok

labordiagnosztika

VITALEA Egészségügyi Központ

Számunkra fontos az Ön egészsége, ezért a Vitalea elsődleges célja, hogy magas színvonalú, gyors és megbízható szakorvosi ellátást biztosítson páciensei számára.

Geomedical Egészségügyi Központ

A Geomedical Egészségügyi Központ 2020 júniusában nyitotta meg kapuit Budapest belvárosában. Az Oktogon szomszédságában található intézmény a legmagasabb szintű ellátást kínálja betegeinek

Neurológiai Központ

A Prima Medica Egészségközpontok legújabb tagja a Neurológiai Központ 2019 szeptemberében megnyitotta kapuit Budapesten, az I. kerület szívében. Eddig a Fájdalomközpont kötelékén belül elérhetőek voltak bizonyos neurológiai vizsgálatok, a továbbiakban a szakma elismert orvosai mostantól a Neurológiai Központban, még professzionálisabb környezetben, bővített szolgáltatási palettával várják régi és új pácienseiket.

A neurológia, magyarul az ideggyógyászat a központi és perifériás idegrendszer szerkezeti és funkcionális megbetegedéseivel foglalkozó orvosi szakma. A központi idegrendszer az agy és gerincvelő, a perifériás pedig a testet behálózó, környéki, érző, mozgató és vegetatív idegpályák összessége ellenőrzi és irányítja.

A leggyakoribb panaszok közé a fej- és derékfájás, illetve egyéb fájdalomszindrómák, mint szédülés, zsibbadások, gyengeségérzet, látászavarok, eszméletvesztések, emlékezet- és gondolkodászavarok tartoznak.

A neurológus szakorvos feladata az idegrendszer működésében bekövetkező zavarok kivizsgálása, diagnosztikája és sok esetben a kezelése is.

Fontos, hogy az idegrendszer károsodása gyakran nem önálló betegség, hanem más szervrendszerek károsodásának szövődményeként jelenik meg. Az idegrendszer betegségei jellegzetes testi vagy lelki panaszokat okozhatnak.

Neurológus szakorvost ajánlott felkeresni különböző fájdalmak – mint fejfájás, végtagok zsibbadása, vagy szédülés, egyensúlyzavar, izomgyengeség, bizonytalan járás, eszméletvesztés, remegés, feledékenység.