Orvost Keresek logo

Orvost
keresek

Ki gyógyít meg?
Tiéd a választás, miénk a választék!

Dr. Voloncs Bernadett VITALEA Egészségügyi Központ

Dr. Voloncs Bernadett

belgyógyász, kardiológus

előjegyzéshez kattintson a kiválasztott időpontra!
A héten már nincs szabad időpont 2021. június 21. - 2021. június 27.

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán 1999-ben szereztem diplomát, 2005-ben belgyógyász, 2008-ban pedig kardiológai szakvizsgát tettem. 2017-ben felnőtt transztorakális echokardiográfiából licencvizsgát tettem. Szakmai gyakorlatom a Pittsburgh-i Egyetemen, a németországi Isaar-ban, és Münchenben a Deutsches Herzzentrumban szereztem.
A Magyar Kardiológusok Társaságának, a European Society of Cardiology-nak, és a European Society of Echocardiography-nak is tagja vagyok.

Non-invazív (műtéti feltárás nélküli) kardiológiai vizsgálatokat végzek, ritmuszavarok, mellkasi fájdalom, nehézlégzés, billentyűbetegségek, magasvérnyomás kivizsgálása és kezelése tartozik a fő tevékenységeim közé. Kiemelt hangsúlyt fordítok a megelőzésre, a rizikóállapot felmérésére, szűrővizsgálatok végzésére.

Kórházi munkám során részt veszek az intenzív osztályos ellátást igénylő súlyos szívbetegek ellátásában és az akut szívinfarktusos betegek kezelésében is. Érdeklődési területemhez tartoznak a szívultrahang-vizsgálatok (terheléses és nyelőcsövön keresztül végzett ú.n. transoesophagealis vizsgálatok), amely témában hazai és külföldi kongresszuson is tartottam már előadást.

Népszerű orvosok

72 órás Holter EKG - Széll Kálmán tér

 

AB medical Nyirokmasszázs

 

AB Medical Infratrainer

Infratrainer

AB Medical Kismama masszázs

kismama masszázs

AB Medical Natúr Kozmetika

Natúr kozmetika

ÁB Medical Laborvizsgálatok

labordiagnosztika

Geomedical

A Geomedical Egészségügyi Központ 2020 júniusában nyitotta meg kapuit Budapest belvárosában. Az Oktogon szomszédságában található intézmény a legmagasabb szintű ellátást kínálja betegeinek

Tüdőközpont

A Budapesti Tüdőközpontot a Budai Allergiaközpont alapjain indítottuk el 2010-ben azzal a céllal, hogy fővárosunkban létrehozzuk a tüdőgyógyászat magán járóbeteg szakmai központját, segítsük a tüdőbetegségek hatékony és gyors kezelését, betegek gyógyulását.

Vállalati-egészség Központ

Küldetésünknek tekintjük, hogy a mindennapokban segítsük a munkavállalók egészségének megőrzését, ezzel támogassuk a vállalat, vállalkozás prosperitását, működését. A vállalati-egészség elsődleges alapfeladata a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás nyújtása cégek részére. A foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás célja, hogy segítse és támogassa a cégeket munkavállalóik egészségének megőrzése, a hatékony munkavégzés biztosítása területén.