Orvost Keresek logo

Orvost
keresek

Ki gyógyít meg?
Tiéd a választás, miénk a választék!

Dr. Szász Norbert Flash Clinic

Dr. Szász Norbert

belgyógyász

Specialitás
  • gasztroenterológia
előjegyzéshez kattintson a kiválasztott időpontra!
A héten már nincs szabad időpont 2021. May 10. - 2021. May 16.

Dr. Szász Norbert belgyógyász szakorvos és gasztroenterológus szakorvos jelölt a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Gasztroenterológiai Osztályán, ahol 2008 óta a klinikai munka mellett a graduális és posztgraduális képzésben, mint oktató vesz részt, valamint klinikai vizsgálatokban, mint társvizsgáló. Hazai és nemzetközi konferenciákon előadó, mellyel legjobb előadói díjat is nyert.

Népszerű orvosok

72 órás Holter EKG - Széll Kálmán tér

 

AB medical Nyirokmasszázs

 

AB Medical Infratrainer

Infratrainer

AB Medical Kismama masszázs

kismama masszázs

AB Medical Natúr Kozmetika

Natúr kozmetika

ÁB Medical Laborvizsgálatok

labordiagnosztika

Ultrahangközpont

A legtöbb betegség megfelelő időben történő diagnózissal és szakszerű terápiával visszafordítható, az egészség helyreállítható. A gyors és pontos diagnózis ezért sok esetben életmentő fontosságú. Központunkban a legkorszerűbb technika és a szakértelem egyaránt az Ön egészségét szolgálja.

Tüdőközpont

A Budapesti Tüdőközpontot a Budai Allergiaközpont alapjain indítottuk el 2010-ben azzal a céllal, hogy fővárosunkban létrehozzuk a tüdőgyógyászat magán járóbeteg szakmai központját, segítsük a tüdőbetegségek hatékony és gyors kezelését, betegek gyógyulását.

Budai Endokrinközpont

A Budai Endokrinközpont a belső elválasztású mirigyek (endokrin szervek) betegségeinek diagnosztizálására, kezelésére, megelőzésére alapított magán-orvosi központ a város szívében, Budán a Széna tér közvetlen szomszédságában. Endokrinológus  szakértőink neves szakorvosok, a szakma legelismertebb tagjai.