Orvost Keresek logo

Orvost
keresek

Ki gyógyít meg?
Tiéd a választás, miénk a választék!

Dr. Szász Norbert Flash Clinic

Dr. Szász Norbert

belgyógyász

Specialitás
  • gasztroenterológia
előjegyzéshez kattintson a kiválasztott időpontra!
A héten már nincs szabad időpont 2021. augusztus 02. - 2021. augusztus 08.

Dr. Szász Norbert belgyógyász szakorvos és gasztroenterológus szakorvos jelölt a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Gasztroenterológiai Osztályán, ahol 2008 óta a klinikai munka mellett a graduális és posztgraduális képzésben, mint oktató vesz részt, valamint klinikai vizsgálatokban, mint társvizsgáló. Hazai és nemzetközi konferenciákon előadó, mellyel legjobb előadói díjat is nyert.

Népszerű orvosok

72 órás Holter EKG - Széll Kálmán tér

 

AB medical Nyirokmasszázs

 

AB Medical Infratrainer

Infratrainer

AB Medical Kismama masszázs

kismama masszázs

AB Medical Natúr Kozmetika

Natúr kozmetika

ÁB Medical Laborvizsgálatok

labordiagnosztika

Fül-Orr-Gége Központ

Magán Fül-orr-gége Központban Budapest központjában megoldást adunk Önnek minden fül-orr-gégészeti problémájára. Annak érdekében, hogy Ön minél gyorsabban és eredményesebben gyógyulhasson, magasan képzett, gyakorlott orr-fül-gégész szakorvosi csapatunk munkáját egyedülálló technikai felszereltségű rendelőnk segíti.

Életmód Orvosi Központ

Az életmód orvoslás a bizonyítékokon alapuló orvostudomány egyik legújabb területe, ami - a betegségek alap kiváltó okait megcélozva - átfogó életmódváltást (köztük táplálkozás, fizikai aktivitás, stressz-menedzsment, szociális támogatás és környezeti hatások befolyásolása) használ a krónikus betegségek gyógyításában, megelőzésében, progresszió lassításában

Budai Endokrinközpont

A Budai Endokrinközpont a belső elválasztású mirigyek (endokrin szervek) betegségeinek diagnosztizálására, kezelésére, megelőzésére alapított magán-orvosi központ a város szívében, Budán a Széna tér közvetlen szomszédságában. Endokrinológus  szakértőink neves szakorvosok, a szakma legelismertebb tagjai.