Orvost Keresek logo

Orvost
keresek

Ki gyógyít meg?
Tiéd a választás, miénk a választék!

Dr. Szász Norbert Flash Clinic

Dr. Szász Norbert

belgyógyász

Specialitás
  • gasztroenterológia
előjegyzéshez kattintson a kiválasztott időpontra!
A héten már nincs szabad időpont 2020. augusztus 10. - 2020. augusztus 16.

Dr. Szász Norbert belgyógyász szakorvos és gasztroenterológus szakorvos jelölt a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Gasztroenterológiai Osztályán, ahol 2008 óta a klinikai munka mellett a graduális és posztgraduális képzésben, mint oktató vesz részt, valamint klinikai vizsgálatokban, mint társvizsgáló. Hazai és nemzetközi konferenciákon előadó, mellyel legjobb előadói díjat is nyert.

Népszerű orvosok

Dr. Békési Gábor PhD.

belgyógyász, endokrinológus

Dr. Bérczy Judit

belgyógyász, endokrinológus

Dr. Garaczi Edina PhD.

allergológus és klinikai immunológus, bőrgyógyász

Dr. Koppány Viktória

belgyógyász, endokrinológus, klinikai farmakológus

Dr. Lőrincz Ildikó

endokrinológus, szülész-nőgyógyász

Dr. Polyák Annamária

belgyógyász, diabetológus, endokrinológus

Sportorvosi Központ

A Sportorvosi Központ alapításakor az volt a cél, hogy egy olyan egészségügyi központ működjön, amely egybefogja mindazt az egészségügyi háttértámogatást, amelyre a sportolóknak szükségük lehet teljesítményük felépítése közben. Ez a terület hatalmas szaktudást foglal magában, így megköveteli a különböző irányvonalakra specializálódott szakemberek együttműködését és folyamatos fejlődését, hiszen napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő területéről van szó.

Anyajegyszűrő Központ

Az Anyajegyszűrő Központ célja, hogy a legmagasabb technológi segítségével, szakorvosi vizsgálat során nyomonkövethető teljes testtérképes anyajegyszűrést tudjunk nyújtani a hozzánk forduló pácienseknek. Az új eljárásnak köszönhetően a jövőben könnyebben észrevehető egyes anyajegyek eltérései és újak megjelenése.

Kardioközpont

A KardioKözpontban rizikóbecslést, sokrétű kivizsgálást, egyedi szűrőcsomagokat, komplexéletmód-terápiát biztosítunk. A legújabb szakmai irányelveket figyelembe véve modern, fejlett diagnosztikai és kezelési eljárásokkal, támogató utánkövetéssel kívánjuk Ügyfeleink biztonságát megadni!