Orvost Keresek logo

Orvost
keresek

Ki gyógyít meg?
Tiéd a választás, miénk a választék!

Dr. Dongó Ágnes Noé Egészségcentrum

Dr. Dongó Ágnes

Specialitás
  • Koszorúér betegségben
  • pitvarfibrillációban
  • szívelégtelenségben
  • hypertoniában szenvedő betegek gondozását végzem.
előjegyzéshez kattintson a kiválasztott időpontra!
A héten már nincs szabad időpont 2020. június 29. - 2020. július 05.

1994-ben végeztem summa cum laude eredménnyel a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán.

1994-2003 között a II.számú Belgyógyászati Klinikán dolgoztam.

A szívizombetegségek genetikájával foglalkozó munkacsoport tagjaként 1996-ban néhány hónapig kutató munkát végeztem Nagy-Britanniában Londonban (St. Georges Hospital Medical School), majd 1999-ben és 2000-ben rövidebb időt töltöttem Olaszországban a Padovai Egyetemen.

1999-ben belgyógyászatból, 2002-ben kardiológiából tettem szakvizsgát.

2003 óta az I. számú Szakrendelőben dolgozom kardiológus szakorvosként. Koszorúér betegségben, pitvarfibrillációban, szívelégtelenségben, hypertoniában szenvedő betegek gondozását végzem.

Népszerű orvosok

Dr. Békési Gábor PhD.

belgyógyász, endokrinológus

Dr. Bérczy Judit

belgyógyász, endokrinológus

Dr. Garaczi Edina PhD.

allergológus és klinikai immunológus, bőrgyógyász

Dr. Koppány Viktória

belgyógyász, endokrinológus, klinikai farmakológus

Dr. Lőrincz Ildikó

endokrinológus, szülész-nőgyógyász

Dr. Polyák Annamária

belgyógyász, diabetológus, endokrinológus

Sportorvosi Központ

A Sportorvosi Központ alapításakor az volt a cél, hogy egy olyan egészségügyi központ működjön, amely egybefogja mindazt az egészségügyi háttértámogatást, amelyre a sportolóknak szükségük lehet teljesítményük felépítése közben. Ez a terület hatalmas szaktudást foglal magában, így megköveteli a különböző irányvonalakra specializálódott szakemberek együttműködését és folyamatos fejlődését, hiszen napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő területéről van szó.

Parliament Medical Center

A Parliament Medical Center speciálisan a neurológiai és kardiológiai betegségek diagnosztikáját és gyógyítását végzi. E két területen sikereket elért orvosaink gyógyítják és kiemelt figyelemben részesítik pácienseinket, hiszen tudjuk, hogy a gyógyuláshoz a gondoskodás is elengedhetetlen.

Életmód Orvosi Központ

Az életmód orvoslás a bizonyítékokon alapuló orvostudomány egyik legújabb területe, ami - a betegségek alap kiváltó okait megcélozva - átfogó életmódváltást (köztük táplálkozás, fizikai aktivitás, stressz-menedzsment, szociális támogatás és környezeti hatások befolyásolása) használ a krónikus betegségek gyógyításában, megelőzésében, progresszió lassításában