Orvost Keresek logo

Orvost
keresek

Ki gyógyít meg?
Tiéd a választás, miénk a választék!

Dr. Judák Rita Noé Egészségcentrum

Dr. Judák Rita

Specialitás
 • ekcéma,
 • gyógyszerallergia
 • allergiás bőrbetegségek kezelése
 • gyermek és felnőtt bőrgyógyászat
 • fibromák eltávolítása
 • anyajegyszűrés
 • pattanásos bőr
 • allegiatesztek
 • ételallergia
 • fogászati anyagok
 • fodrászati vegyszerek
 • ekzémák kezelése
előjegyzéshez kattintson a kiválasztott időpontra!
A héten már nincs szabad időpont 2020. június 29. - 2020. július 05.

Általános felnőtt és gyermek bőrgyógyászként a következő problémákban segítek: gombás, bakteriális, vírusos fertőzések, ekcémák, bőrdaganatok, kamaszkori pattanások, autoimmun bőrbetegségek, hajhullás kivizsgálása és kezelése. Fibrómák, időskori szemölcsök eltávolítása elektrokauterrel illetve folyékony nitrogén fagyasztással.

Fő profilom az allergiás eredetű bőrgyógyászati betegségek (gyógyszerallergia, ételallergia, krónikus csalánkiütés, vegyszer allergia, kézekcéma, atopiás dermatitis, foglalkozási allergiák) teljes körű kivizsgálása, kezelése és gondozása. Szénanátha immunterápiája szájon át szedhető cseppekkel.

 

Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos és allergológus és klinikai immunológus szakorvos vagyok.

1982-ben végeztem a Szentgyörgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán.

A végzést követően 2 évig a Kecskeméti Megyei Kórház Bőrgyógyászati Osztályán dolgoztam, majd 1988-tól a szegedi Bőrklinika fekvőbeteg részlegén és járóbeteg szakrendelésén gyógyítottam.

1991-ben az Innsbrucki Egyetemen allergológia szakterületen 3 hónapos tanulmányúton vettem részt. 10 éven át vezettem a szegedi Bőrklinika allergológiai szakrendelését.

Részt vettem a gyakorlati oktatásban és a tudományos munkában is.

2000 óta a szegedi MÁV rendelő bőrgyógyász-allergológusaként dolgozom, valamint a szegedi Bőrklinikán allergológia szakrendelést vezetek.

Az általános felnőtt és gyermek bőrbetegségek kivizsgálásán és kezelésén kívül kiemelkedő jártassággal rendelkezem az allergiás betegségek: krónikus csalánkiütés, vegyszer- étel – gyógyszerallergia, veleszületett ekcéma (atopiás dermatitis ) kivizsgálásában, kezelésében és gondozásában.

Népszerű orvosok

Dr. Békési Gábor PhD.

belgyógyász, endokrinológus

Dr. Bérczy Judit

belgyógyász, endokrinológus

Dr. Garaczi Edina PhD.

allergológus és klinikai immunológus, bőrgyógyász

Dr. Koppány Viktória

belgyógyász, endokrinológus, klinikai farmakológus

Dr. Lőrincz Ildikó

endokrinológus, szülész-nőgyógyász

Dr. Polyák Annamária

belgyógyász, diabetológus, endokrinológus

Sportorvosi Központ

A Sportorvosi Központ alapításakor az volt a cél, hogy egy olyan egészségügyi központ működjön, amely egybefogja mindazt az egészségügyi háttértámogatást, amelyre a sportolóknak szükségük lehet teljesítményük felépítése közben. Ez a terület hatalmas szaktudást foglal magában, így megköveteli a különböző irányvonalakra specializálódott szakemberek együttműködését és folyamatos fejlődését, hiszen napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő területéről van szó.

Anyajegyszűrő Központ

Az Anyajegyszűrő Központ célja, hogy a legmagasabb technológi segítségével, szakorvosi vizsgálat során nyomonkövethető teljes testtérképes anyajegyszűrést tudjunk nyújtani a hozzánk forduló pácienseknek. Az új eljárásnak köszönhetően a jövőben könnyebben észrevehető egyes anyajegyek eltérései és újak megjelenése.

Vállalati-egészség Központ

Küldetésünknek tekintjük, hogy a mindennapokban segítsük a munkavállalók egészségének megőrzését, ezzel támogassuk a vállalat, vállalkozás prosperitását, működését. A vállalati-egészség elsődleges alapfeladata a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás nyújtása cégek részére. A foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás célja, hogy segítse és támogassa a cégeket munkavállalóik egészségének megőrzése, a hatékony munkavégzés biztosítása területén.