Orvost Keresek logo

Orvost
keresek

Ki gyógyít meg?
Tiéd a választás, miénk a választék!

Dr. Kovács Andrea Logodi Látáscentrum

Dr. Kovács Andrea

szemész

előjegyzéshez kattintson a kiválasztott időpontra!
h
06.21

Nincs szabad időpont

k
06.22

Nincs szabad időpont

sze
06.23
cs
06.24

Nincs szabad időpont

p
06.25

Nincs szabad időpont

szo
06.26

Nincs szabad időpont

v
06.27

Nincs szabad időpont

Az általános orvosi diploma megszerzése után 1989-ben tettem szemészeti szakvizsgát és azóta mint szemorvos dolgozom.

1989- től 1997- ig a Semmelweis Egyetem II sz. Mária utcai Szemészeti klinikán dolgoztam, majd 1998-ig a Semmelweis Egyetem Oktató kórházában. Ezt követően az ambuláns OEP finanszírozott szemészeti ellátás mellett a magán egészségügyben folytattam tevékenységemet.

Több tízezer szemészeti lézerkezelést végeztem refraktív hibák megszüntetésére, elsajátítottam a diagnosztikai vizsgálatokat és a jelenleg legkorszerűbb műtéti technikákat, PRK és FemtoLasik kezeléseket.

Érdeklődési területeim a refraktív célú műtéteken kívül az ambuláns szemészeti betegellátás minden területe, szemészeti panaszok kivizsgálása, kezelése, glaucoma gondozása, gyengénlátók rehabilitációs vizsgálata.

Népszerű orvosok

72 órás Holter EKG - Széll Kálmán tér

 

AB medical Nyirokmasszázs

 

AB Medical Infratrainer

Infratrainer

AB Medical Kismama masszázs

kismama masszázs

AB Medical Natúr Kozmetika

Natúr kozmetika

ÁB Medical Laborvizsgálatok

labordiagnosztika

Cukorbetegközpont

Cukorbeteg Központ célja a prediabétesz, terhességi cukorbetegség és cukorbetegség mielőbbi kivizsgálása és kezelése a legmagasabb szakmai színvonalon, innovatív technológiák segítségével a legújabb szakmai ajánlások mentén.

Trombózis- és Hematológiai Központ

A Trombózis- és Hematológiai Központot azért alapítottuk meg, hogy legyen egy professzionális szakmai hely, ahol a véralvadással kapcsolatban minden kérdésére Ön választ és megoldást kaphat.

Célunk a legmagasabb szintű szakmai ellátás. Küldetésünknek tekintjük a trombózisos és vérzéses betegségek ellátásának hazai magánegészségügyi központjává válást. Olyan szolgáltatóvá, ahol Ön maximális kiszolgálást, támogatást, segítséget kap. Akik segítségével Ön egészségésen és boldogan élheti mindennapjait.

Geomedical

A Geomedical Egészségügyi Központ 2020 júniusában nyitotta meg kapuit Budapest belvárosában. Az Oktogon szomszédságában található intézmény a legmagasabb szintű ellátást kínálja betegeinek