Orvost Keresek logo

Orvost
keresek

Ki gyógyít meg?
Tiéd a választás, miénk a választék!

Dr. Papp Anikó Flash Clinic

Dr. Papp Anikó

neurológus

Specialitás
  •  mozgászavarok
  • időskori demencia (számos egyéb mellett pl. Parkinson-kór, Parkinson-szindrómák, Alzheimer-kór, Fronto-temporális demencia)
  • nem légzészavarral járó alvászavarok
előjegyzéshez kattintson a kiválasztott időpontra!
A héten már nincs szabad időpont 2021. May 10. - 2021. May 16.

Neurológia szakvizsga, kiváló minősítéssel, 2014-ben. A klinikai munka mellett a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájának hallgatója, neurodegeneratív betegségek témában

Népszerű orvosok

72 órás Holter EKG - Széll Kálmán tér

 

AB medical Nyirokmasszázs

 

AB Medical Infratrainer

Infratrainer

AB Medical Kismama masszázs

kismama masszázs

AB Medical Natúr Kozmetika

Natúr kozmetika

ÁB Medical Laborvizsgálatok

labordiagnosztika

Sportorvosi Központ

A Sportorvosi Központ alapításakor az volt a cél, hogy egy olyan egészségügyi központ működjön, amely egybefogja mindazt az egészségügyi háttértámogatást, amelyre a sportolóknak szükségük lehet teljesítményük felépítése közben. Ez a terület hatalmas szaktudást foglal magában, így megköveteli a különböző irányvonalakra specializálódott szakemberek együttműködését és folyamatos fejlődését, hiszen napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő területéről van szó.

Budai Endokrinközpont

A Budai Endokrinközpont a belső elválasztású mirigyek (endokrin szervek) betegségeinek diagnosztizálására, kezelésére, megelőzésére alapított magán-orvosi központ a város szívében, Budán a Széna tér közvetlen szomszédságában. Endokrinológus  szakértőink neves szakorvosok, a szakma legelismertebb tagjai.  

Kardioközpont

A KardioKözpontban rizikóbecslést, sokrétű kivizsgálást, egyedi szűrőcsomagokat, komplexéletmód-terápiát biztosítunk. A legújabb szakmai irányelveket figyelembe véve modern, fejlett diagnosztikai és kezelési eljárásokkal, támogató utánkövetéssel kívánjuk Ügyfeleink biztonságát megadni!