Orvost Keresek logo

Orvost
keresek

Ki gyógyít meg?
Tiéd a választás, miénk a választék!

 Simonné Deutsch Krisztina ÁB Medical

Simonné Deutsch Krisztina

Specialitás

A magzat képi megjelenítése - Babamozi

A babamozi nem minősül diagnosztikus vizsgálatnak!

Figyelem! A babamozi a magzat képi megjelenítését jelenti. Nem zár ki és nem állapít meg betegségeket!

A magzati rendellenességek diagnosztikája a szülészeti-genetikai ultrahang vizsgálat során lehetséges!

Részletek: https://www.abmedical.hu/doctors/molnargabor/

A babamozi célja a magzati életbe való betekintés, a magzat részének vagy egészének megjelenítése 3D,4D illetve 5D felvételeken.

Kérjük válasszon szolgáltatást!
előjegyzéshez kattintson a kiválasztott időpontra!
A héten már nincs szabad időpont 2021. szeptember 20. - 2021. szeptember 26.

COVID járvány intézkedés!!!

A járványügyi szabályok értelmében a vizsgálat során a rendelőben csak a várandós tartózkodhat. 

Annak érdekében, hogy várandós családja is biztonságos körülmények között a szabályokat betartva részesüljön a Babamozi élményből ZOOM meeting keretin belül a vizsgálat időpontjában a rendelőn kívüli helyszínen a várandós családtagjai élőben láthatják az ultrahang képét és hallhatják a vizsgálatot végző szakember magyarázatát! Kérésre a teljes meetinget rögzítjük és a várandós rendelkezésére bocsátjuk. A szolgáltatásért extra díjat nem számítunk fel.

 

A babamoziról röviden

A vizsgálatotokat a legmodernebb “Feto Realistic View” üzemmóddal felszerelt Samsung HS40 ultrahang készülékkel végezzük.

A 3D leképzés a 2D technikára épülő módszer, ahol a készülék az ultrahang beesési szögének változtatásával leképezi a magzatot; a harmadik dimenzió tulajdonképpen a mélységet jelenti. A vizsgálat során állókép készül, amelyen a laikusok számára is egyértelműen beazonosíthatók a magzat testrészei, arcvonásai.

Az általunk használt készülék alkalmas a nagy sebességű 3D leképezésre, amelynek segítségével egy valós idejű mozgó képsort tud rögzíteni.

Az 5D “Feto Realistic View” technológia segítségével valósághű nagy élességű, pontosságú különböző helyről megvilágítható felvételeket/ mozgóképeket készíthetünk a magzatról.

Milyen hatással van az anyára és a magzatra a vizsgálat?

Jelen tudásunk szerint az ultrahang vizsgálat nincs káros hatással sem az anyára sem a magzatra. Valószínűsíthető, hogy a magzat érzékeli az ultrahang vizsgálat tényét, ezért az babamozi idejét az ajánlásoknak megfelelően maximum 20-25 percben határoztuk meg.

A várandósság mely időszakában a legideálisabb a babamozi elvégzése?

A legideálisabb időszak a 24-32. hét, ekkor már a laikusok számára is jól felismerhető a magzat keze, lába, mellkasa, arca.

Továbbá nagy eséllyel megállapítható a magzat neme és részletgazdag képek készíthetőek a magzat arcáról.

Népszerű orvosok

72 órás Holter EKG - Széll Kálmán tér

 

AB medical Nyirokmasszázs

 

AB Medical Infratrainer

Infratrainer

AB Medical Kismama masszázs

kismama masszázs

AB Medical Natúr Kozmetika

Natúr kozmetika

ÁB Medical Laborvizsgálatok

labordiagnosztika

Geomedical

A Geomedical Egészségügyi Központ 2020 júniusában nyitotta meg kapuit Budapest belvárosában. Az Oktogon szomszédságában található intézmény a legmagasabb szintű ellátást kínálja betegeinek

Kardioközpont

A KardioKözpontban rizikóbecslést, sokrétű kivizsgálást, egyedi szűrőcsomagokat, komplexéletmód-terápiát biztosítunk. A legújabb szakmai irányelveket figyelembe véve modern, fejlett diagnosztikai és kezelési eljárásokkal, támogató utánkövetéssel kívánjuk Ügyfeleink biztonságát megadni!

Moszkva Tér Medical Center

Emlékszik még azokra az időkre, amikor a kedves orvosokat nemcsak a tudásuk miatt szerettük, hanem azért is, mert tudtuk, hogy tényleg fontosak vagyunk számukra? A Moszkva tér Medical Centerben pontosan ezt az érzést tapasztalhatja!  Pácienseink biztosak lehetnek abban, hogy lelkiismeretes és szakértő orvosok gondoskodnak az egészségükről, a jóllétükről és persze arról, hogy a vizsgálatok, a konzultációk valóban betegbarát hangulatban teljenek.