Orvost Keresek logo

Orvost
keresek

Ki gyógyít meg?
Tiéd a választás, miénk a választék!

Dr. Szabó Éva Noé Egészségcentrum

Dr. Szabó Éva

Specialitás

Szakterület:

  • Csecsemő- és gyermek-tüdőgyógyászat
  • köhögés és nehézlégzés
  • terhelésre jelentkező fulladás
  • asthma bronchiale
  • visszatérő hörghurutok
  • légúti allergia kivizsgálása és kezelése
előjegyzéshez kattintson a kiválasztott időpontra!
A héten már nincs szabad időpont 2020. június 29. - 2020. július 05.

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem 2002-ben.

Egyetemi tanulmányaim alatt két hónap gyakorlatot külföldi kórházakban tölthettem betekintést nyerve ezzel más egészségügyi rendszerekbe. A SZTE angol-magyar orvosi szakfordítói képzésén 2002. decemberben szereztem felsőfokú szakmai nyelvvizsgával egyenértékű szakfordítói oklevelet.

Végzés után a Szeged M.J.V. Önkormányzat Gyermekkórházában kezdtem dolgozni, majd az összevonás után a Szegedi Tudományegyetem Gyermekklinikáján.

2008-ban csecsemő- és gyermekgyógyászatból szakvizsgáztam.

Ezt követően szakorvosi munkámat a klinika Koraszülött Osztályán kezdtem meg, közben a gyermek-tüdőgyógyászattal kezdtem behatóbban foglalkozni. A tüdőgyógyászati gyakorlatot felnőtt vonalon a SZTE Deszki Tüdőgyógyintézetében, gyermek-pulmonológiai gyakorlataimat pedig Szegeden, Törökbálinton, Debrecenben és Mosdóson végeztem.

2011-ben gyermek-tüdőgyógyász szakképesítést szereztem.

2008-ban és 2010-ben egy-egy hetes szemináriumon vettem részt Salzburgban az ausztriai-amerikai alapítvány (AAF) jóvoltából, ahol osztrák és amerikai professzorok oktattak neonatológiai témakörben. 2011 őszén ennek folytatásaként egy hónapot megfigyelőként töltöttem el New York egyik vezető gyermekgyógyászati intézményében, majd 2012 őszén a grazi Gyermekklinikán.

2008 óta folyamatosan részt veszek az orvostanhallgatók gyakorlati oktatásában.

2011 őszén ennek folyományaként egy hónapot megfigyelőként töltöttem el New York egyik vezető gyermekgyógyászati intézményében. Az ott tanultakat is igyekszem munkám során alkalmazni.

Népszerű orvosok

Dr. Békési Gábor PhD.

belgyógyász, endokrinológus

Dr. Bérczy Judit

belgyógyász, endokrinológus

Dr. Garaczi Edina PhD.

allergológus és klinikai immunológus, bőrgyógyász

Dr. Koppány Viktória

belgyógyász, endokrinológus, klinikai farmakológus

Dr. Lőrincz Ildikó

endokrinológus, szülész-nőgyógyász

Dr. Polyák Annamária

belgyógyász, diabetológus, endokrinológus

Óbuda Magánrendelő

A rendelő Óbuda központjában, a Vörösvári úti szakrendelővel szemben található. Tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető.

Trombózis- és Hematológiai Központ

A Trombózis- és Hematológiai Központot azért alapítottuk meg, hogy legyen egy professzionális szakmai hely, ahol a véralvadással kapcsolatban minden kérdésére Ön választ és megoldást kaphat.

Célunk a legmagasabb szintű szakmai ellátás. Küldetésünknek tekintjük a trombózisos és vérzéses betegségek ellátásának hazai magánegészségügyi központjává válást. Olyan szolgáltatóvá, ahol Ön maximális kiszolgálást, támogatást, segítséget kap. Akik segítségével Ön egészségésen és boldogan élheti mindennapjait.

Fül-Orr-Gége Központ

Magán Fül-orr-gége Központban Budapest központjában megoldást adunk Önnek minden fül-orr-gégészeti problémájára. Annak érdekében, hogy Ön minél gyorsabban és eredményesebben gyógyulhasson, magasan képzett, gyakorlott orr-fül-gégész szakorvosi csapatunk munkáját egyedülálló technikai felszereltségű rendelőnk segíti.