Orvost Keresek logo

Orvost
keresek

Ki gyógyít meg?
Tiéd a választás, miénk a választék!

Dr. Szentesi Anikó Flash Clinic

Dr. Szentesi Anikó

Specialitás
  • klinikai onkológia
  • belgyógyászat minden területe
előjegyzéshez kattintson a kiválasztott időpontra!
A héten már nincs szabad időpont 2021. May 10. - 2021. May 16.

Belgyógyász szakorvos és onkológus szakorvos jelölt a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Onkológiai Osztályán. 2005-2014 között a Szent Margit Kórház Gasztroenterológiai Osztályán dolgozott. Az osztályos és ambuláns betegellátáson felül klinikai gyógyszervizsgálatokban vesz részt. Tudományos konferenciák rendszeres résztvevője és előadója.

Népszerű orvosok

72 órás Holter EKG - Széll Kálmán tér

 

AB medical Nyirokmasszázs

 

AB Medical Infratrainer

Infratrainer

AB Medical Kismama masszázs

kismama masszázs

AB Medical Natúr Kozmetika

Natúr kozmetika

ÁB Medical Laborvizsgálatok

labordiagnosztika

Budai Allergiaközpont

2004-es alapításunkkor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy felépítjük Magyarország Allergiaközpontját, ahol Ön egy helyen választ kaphat minden allergiával kapcsolatos kérdésére. Ma már a Budai Allergiaközpont az immunterápia egyik hazai szakmai központja, számos egyedi allergénvizsgálat és allergiaszűrés végezhető el nálunk.

VITALEA Egészségügyi Központ

Számunkra fontos az Ön egészsége, ezért a Vitalea elsődleges célja, hogy magas színvonalú, gyors és megbízható szakorvosi ellátást biztosítson páciensei számára.

Budai Endokrinközpont

A Budai Endokrinközpont a belső elválasztású mirigyek (endokrin szervek) betegségeinek diagnosztizálására, kezelésére, megelőzésére alapított magán-orvosi központ a város szívében, Budán a Széna tér közvetlen szomszédságában. Endokrinológus  szakértőink neves szakorvosok, a szakma legelismertebb tagjai.