Orvost Keresek logo

Orvost
keresek

Ki gyógyít meg?
Tiéd a választás, miénk a választék!

Dr. Tompos Tamás Szent György Fül-Orr-Gégészeti Magánrendelés

Dr. Tompos Tamás

audiológus, fül-orr-gégész

Specialitás

Daganatsebészet a fej és nyak területén, fülsebészet, hallásjavító műtétek, endoscopos és hagyományos orrsebészet, orrplasztikák, nyálmirigy és arcmozgató ideg sebészete, endoscópos koponyaalapi sebészet, jó és rosszindulatú bőrdaganatok eltávolítása az arcról.

előjegyzéshez kattintson a kiválasztott időpontra!
h
06.21

Nincs szabad időpont

k
06.22

Nincs szabad időpont

sze
06.23

Nincs szabad időpont

cs
06.24
p
06.25

Nincs szabad időpont

szo
06.26

Nincs szabad időpont

v
06.27

Nincs szabad időpont

A nyugati orvoslás bizonyítékokon alapuló racionális módszerei, kiegészítve az évszázados tapasztalatokon alapuló klasszikus eljárásokkal.

Középiskolai tanulmányaimat a soproni Berzsenyi Dániel Gimnáziumban folytattam, ahol 1973-ban kitűnő eredménnyel érettségiztem.

 

Az érettségit követően, 1973-ban felvételt nyertem a SOTE ÁOK-ra, ahol 1979. szeptember 16.-án szereztem orvosdoktori diplomát summa cum laude minősítéssel.

Az egyetem befejezését követően, 1979. október 1.-től, a Győri Megyei Kórház Fül-orr-gégészeti Osztályán dolgozom

Tíz évvel ez előtt, 2008. február 13.-án vettem át a PAMOK Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Osztályának vezetését. Az ezt követő időszakban, munkatársaim egyetértésével és támogatásával, számos fejlesztést hajtottam végre. Általánossá tettük a módosított radikális nyaki blokkdisszekciók alkalmazását, amely a véna jugularis interna és a nervus accessorius megkimélését jelenti a radikális blokkdisszekcióval szemben, Rutinná vált, hogy meso-, és hypopharynx daganatoknál partialis gégerezekciót végzünk a korábban szokásos laryngectomia helyett. Azzal is csak nyernek a betegeink, hogy malignus nyálmirigy daganatok esetében mellőzzük az arcmozgató ideg kiirtását, a nervus facialis megkímélésével végezzük el a totális parotidectomiát. A fej-nyak daganatsebészet kiterjedt reszekciói után visszamaradó defektusok zárására rutinszerűen alkalmazzuk a pectoralis maior érnyeles miocután lebeny plasztikát. Korszerű sebészeti CO2 LASER készülék beszerzését követően ismét nagyszámban végzünk LASER chordectomiákat korai stádiumú hangszalagrákok gyógyítása céljából. Utóbbi eljárást kiterjesztettük a gége és garat parciális rezekciói irányába, T2 gége és algarat daganatok válogatott eseteiben.

A rhinológiai diagnosztikában megteremtettük a lehetősőgét és rendszeresen alkalmazzunk rhinomanometriát. Valamennyi orvosunk végez endoscopos melléküreg sebészeti műtéteket, amelyek általánossá váltak, és amelyek ma a leggyakrabban végzet fül-orr-gégészeti műtéteknek számítanak. Az ETGI műszerkészlet beszerzésével effektíven végezhető, korszerű szintre emeltük az endolaryngealis hangréstágító műtéteinket.

A konvencionális audiológián túlmutatóan létrehoztuk az objektív audiometriai labort, amely a BERA és ASSR, valamint distorziós otoakusztikus emissziós vizsgálataival az újszülöttkori hallásszűrő vizsgálatokon kívül a korszerű fülészeti diagnosztikát is szolgálja. Európai színvonalú otoneurológiai tevékenység alakult ki osztályunkon, melynek keretében a legkorszerűbbnek számító Video Head Impulse tesztet, lég és csontvezetéses VEMP vizsgálatot (vestibular evoked potentials) végzünk rendszeresen és electro cochleographia végrehajtására is képesek vagyunk. A fenti fejlesztésekkel a fülészeti, otoneurológiai diagnosztikai tevékenységünk olyan szintre emelkedett, amely méltó az osztály legendás sebészeti teljesítményéhez.

Az utóbbi években szakmánk határterülete, a koponyaalapi sebészet vonatkozásában jelentkező kihívásokra válaszul, laterobazális mikroszkópos (vesztibularis schwannoma translabyrinthin eltávolítása, subtotális petrosectomia) és a rhinobázis endoszkópos koponyaalapi sebészeti műtétjeit kezdtük bejáratni (nasalis liquorrhea endonasalis zárása, juvenilis nasopharyngealis angiofibroma kiirtása, benignus koponyaalapi daganatok, trigeminus schwannomák, sinonasalis laphámrákok eltávolítása). Ezen a területen számítunk az Idegsebészeti Osztállyal eddig is (hypophysis adenektómiák területén 20 éve tartó) jól működő kooperáció továbbfejlesztésére.

Népszerű orvosok

72 órás Holter EKG - Széll Kálmán tér

 

AB medical Nyirokmasszázs

 

AB Medical Infratrainer

Infratrainer

AB Medical Kismama masszázs

kismama masszázs

AB Medical Natúr Kozmetika

Natúr kozmetika

ÁB Medical Laborvizsgálatok

labordiagnosztika

Budai Endokrinközpont

A Budai Endokrinközpont a belső elválasztású mirigyek (endokrin szervek) betegségeinek diagnosztizálására, kezelésére, megelőzésére alapított magán-orvosi központ a város szívében, Budán a Széna tér közvetlen szomszédságában. Endokrinológus  szakértőink neves szakorvosok, a szakma legelismertebb tagjai.  

Logodi Látáscentrum

Bármilyen szemészeti panaszával, betegségével fordulhat hozzánk, mert a szemészet egész területével foglalkozunk.

Fül-Orr-Gége Központ

Magán Fül-orr-gége Központban Budapest központjában megoldást adunk Önnek minden fül-orr-gégészeti problémájára. Annak érdekében, hogy Ön minél gyorsabban és eredményesebben gyógyulhasson, magasan képzett, gyakorlott orr-fül-gégész szakorvosi csapatunk munkáját egyedülálló technikai felszereltségű rendelőnk segíti.